Over de Liemerse Ambassade

Wat

De Liemerse Ambassade bundelt alle krachten vanuit ondernemers, overheid, onderwijs en onze inwoners. We helpen project ideeën te realiseren van trotse Liemerse inwoners en bedrijven. Dat doen we door hun krachten te verbinden, talenten te ontwikkelen, middelen te verwerven en de resultaten aan het hele land te laten zien. De Liemerse Ambassade is hèt knooppunt in het regionaal economisch netwerk.

 

Ambitie

De ambitie van de Liemerse Ambassade is een Liemers waar je niet weg wilt of waar je snel weer naar terugkeert omdat het een sterke, duurzame en economische regio is waar het goed wonen, werken, leven en recreëren is; je bent er gelukkig!

Focussectoren

Vanuit een herkenbaar Liemers profiel focussen we ons op projecten die de sectoren vrijetijdseconomie, logistiek, agrarische economie en maakindustrie versterken.

 

Global Goals thema’s

De Global Goals zijn doelen om de wereld voor 2030 een betere plek te maken. Deze doelen zijn afgesproken door de landen die zijn aangesloten bij de Verenigde Naties (VN), waaronder Nederland. Onze projecten willen we vooral verbinden aan de Global Goals: Goede gezondheid en Welzijn, Waardig werk, Economische Groei en Duurzaamheidsdoelen.

 

De mensen

De Liemerse Ambassade heeft een bestuur met leden vanuit onderwijs, overheid en ondernemers. De directeur coördineert de projecten.